Od danas skuplje gorivo, EVO I KOLIKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas skuplje gorivo, EVO I KOLIKO

Poslednje promene cena goriva bile su 11. juna, kada su sve vrste pojeftinile tri do pet centi.

"Eurosuper 98" i "eurosuper 95" od ponoći je skuplji tri do četiri centa, dok će cena "evrodizela" ostati nepromenjena, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije Crne Gore.

Litar "eurosupera 95" skuplji je četiri centa i košta 1,36 evra, a "eurosuper 98" za tri centa i iznosi 1,39 evra.

- Litar 'eurodizela' građani će plaćati po nepromenjenoj ceni od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1,21 evra, dok će lož ulje za veleprodaju koštati 1,19 evra - naveli su u Ministarstvu.

Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 5. avgusta, a eventualno izmenjene vrednosti naftnih derivata važiće od 6. avgusta.
Pogledaj vesti o: Cena goriva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.