Jeftinije gorivo na NIS-ovim pumpama

Izvor: Studio B, 12.Dec.2014, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftinije gorivo na NIS-ovim pumpama

Na benzinskim stanicama Naftne industrije Srbije (NIS) od danas su niže cene goriva, tako da su dizel gorivo i benzin, kao i auto-gas, jeftiniji za po dva dinara po litru, saopštila je ta kompanija.

Maloprodajne cene goriva na NIS-ovim benzinskim stanicama značajno su niže od 1. novembra, računajući i sutrašnju korekciju cena, napominje kompanija, navodeći da je cena motornog benzina (E BMB 95, E BMB >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 98) snižena 14 dinara po litru, a dizel goriva (Evro dizel, Gasoil 0.1, Ultra D, Lož ulje Evro EL) i auto gasa 8, 5 dinara po litru.

NIS podseća da je od 1. decembra, ovo šesti put da ta kompanija snižava cene derivata na svojim benzinskim stanicama i ističe da je u mogućnosti da svoju cenovnu politiku prilagodi cenama nafte na svetskom tržištu, zahvaljujući relativno stabilnom kursu dinara prema dolaru.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Od danas gorivo jeftinije za dva dinara

Izvor: Šumadija Press, 12.Dec.2014

Naftna industrija Srbije sniziće danas cene goriva na benzinskim stanicama, tako da će dizel gorivo i benzin, kao i auto-gas biti jeftiniji za po dva dinara.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.