ZAVIST I SPLETKARENJE! Cecine reči o Dragani Mirković, nakon estradnog RATA, ostaviće vas u čudu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2020, 15:52

"ZAVIST I SPLETKARENJE!" Cecine reči o Dragani Mirković, nakon estradnog RATA, ostaviće vas u čudu!

Nije uvek bilo "zle krvi" među koleginicama!

Odnos Svetlane Cece Ražantović i Dragane Mirković, uzdrmao je javnost još devedesetih kada su one bile glavna tema mnogih estradnih intriga, kao i odnos između ove dve pevačice koji je do danas ostao misterija.

Povod da ovaj odnos ponovo postane predmet interesovanje je susret dve pevačice na snimanju novogodišnjeg programa na prelazu 2018. godine u 2019, kada su se dve pevačice susrele i u nimalo prijatnoj atmosferi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmenile nekoliko rečenica.

Svetlana je nakon susreta negirala negativni stav prema koleginici, ali iz njenih reči se jasno moglo naslutiti šta misli o Dragani:

- Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja i Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere. Niti imam lošu nameru, niti sam ja takva osoba po prirodi. Drugo, da vam kažem nešto, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane, niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci, nikada za nikod nisam rekla ružnu reč, nemam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir - rekla je Ceca, a Dragana se kasnije nadovezala na njenu izjavu:

- Posle svega, Ceca je iskoristila je krsnu slavu gde, umesto da se druži i da uživa sa gostima, ona izađe i sa novinarima priča o tome. Ja to shvatam kao jedan ružan način vređanja ili prozivanja koleginice. Ja to nikada o njoj nisam rekla i neka mi neko pronađe audio ili video snimak gde sam ja nešto pričala o njoj. Ja prvi put dolazim u ovakvu situaciji, a toliku podršku kolega sam dobila nakon svega ovoga. Kažu: "Svaka čast Dragana, još jednom si pokazala ko si i šta si, a o drugoj strani nećemo da pričamo". Ali, ja to neću da zloupotrebljavam. I, da, "mi sve znamo". I činjenica je da novinari i estrada sve znaju! - rekla je Dragana aludirajući na koleginicu.

Međutim, sudeći po nekadašnjim izjavama Cece Ražnatović, između koleginica nije uvek bilo "zle krvi".

- Sa svima se lepo slažem. Priča se o ljubomori, zavisti, spletkarenju, a ja ništa od toga nisam doživela. Kada je zimus Dragana Mirković pobedila na "Poselu", radovala sam se kao da sam ja pobedila. Sa Draganom se i najviše družim - pričala je nekada Svetlana za štampane medije.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Oct 24, 2020 at 6:05am PDT

PUSTIO VOLAN, POLUDEO! Nećete verovati ŠTA je Marko uradio usred vožnje - trudna Luna SVE snimila! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.