Veljko ražnatović: Da mi nema Anastasije, ne znam gde bih bio!

Izvor: Svet, 14.Okt.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko ražnatović: Da mi nema Anastasije, ne znam gde bih bio!

Deca folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko i Anastasija, bili su pre nekoliko dana na koncertu na kojem su nastupile zvezde devedesetih godina, kažu da imaju dozvolu da izlaze u noćni provod i kada njihova majka nije u zemlji.
“Iskreno, i ne dajemo joj povoda da nas ne pušta”, rekao je Veljko, a Anastasija je dodala: “Zna ona ko smo i šta smo, bez obzira na to šta drugi pričaju, tako da nam skroz veruje i da nećemo ništa uraditi loše”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Anastasija je istakla da joj brat daje najbolje savete kada je moda u pitanju. “Kad god ne znam šta da obučem, on mi kaže to ti ne stoji, obuci ovo bolje. Ne te cipele… uvek ga poslušam, on mi najbolje kaže”, rekla je Anastasija, dok je Veljko na pitanje oko čega njega sestra savetuje rekao: “Za sve i svašta, da vam ne pričam. Da mi nije nje, ne znam gde bih bio”, zaključio je Veljko.
Izvor: Opera-17
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Veljko Ražnatović iskreno: Ne znam gde bih bio da mi nije Anastasije!

Izvor: Svet plus, 14.Okt.2014

Veljko i Anastasija Ražnatović imaju veoma blizak odnos i nikada ne idu jedno bez drugogo, te su se nedavno zajedno pojavili i na spektakularnom koncertu "Najbolje od devedesetih " u Kombank Areni gde su otvoreno pičali o svom odnosu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.