Veljko Ražnatović ljut na Anastasiju: Mnogo me nervira i iritira!

Izvor: Svet plus, 14.Avg.2014, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović ljut na Anastasiju: Mnogo me nervira i iritira!

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Ražnatović jako se naljutio na svoju sestru Anastasiju, jer još uvek ne želi da se bavi pevanjem, dok on smatra da svoj talenat treba da pokaže.

Ceca Ražnatović: Moj sin Veljko nije nikoga tukao, niti je pretučen!

"Mnogo me to iritira i nervira. Ja da sam na njenom mestu i da imam takav vokal i talenat kao ona, iskoristio bih to. Ma koja Srbija i Evropa", kaže Veljko, a Anastasija dodaje: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

"Nisam pevanje zanemarila potpuno. To mi je plan B, ako ne uspem u psihologiji ili nečemu čime ću se u budućnosti baviti, uvek mogu da se posvetim muzici", zaključila je ćerka naše folk dive.

Autor: J.B.

Izvor: Alo.rs

Foto: Facebook/Don Velly Raznatovic
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Mnogo ga iritira i nervira: Veljko pobesneo na Anastasiju!

Izvor: Svet, 14.Avg.2014

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Svetlane Ražnatović pobesneo je na sestru Anastasiju iz jednog, jedinog razloga – zato što se ne bavi pevanjem!. “Mnogo me to iritira i nervira. Ja da sam na njenom mestu i da imam takav vokal i talenat kao ona, iskoristio bih to. Ma koja Srbija i Evropa“,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.