Trep, trep, trepni: Preslušajte deo novog Cecinog hita

Izvor: Tracara.com, 22.Jun.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trep, trep, trepni: Preslušajte deo novog Cecinog hita

Novi album u prodaji za tri dana (foto: Instagram) Fanovi sa nestrpljenjem očekuju 25. jun kada će se u prodaji pojaviti novi Cecin album, pod nazivom Autogram. Jedanaest novih pesama će nesumnjivo biti pravi letnji hitovi, a pevačica svakodnevno publici priredi malo iznenađenje objavama delova numera sa novog albuma. Tako je danas pušten deo pesme Trepni, koji zvuči ovako. http://tracara.com/wp-content/uploads/2016/06/ceca-video.mp4 Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je sa obožavateljima podelila i stihove pesme Dobrotvorne svrhe. Sa njom te vidim bolje, al’ noćas sam dobre volje pogled ću svoj da spustim i zauvek te pustim… Poješću svoje suze i usput svašta štetno ne boj se, ne boj se, ja patiću diskretno. Poželi mi bar sreću, da prihvatim je neću u dobotvorne svrhe daj što bi meni ja živeću i dalje od svojih ideala jer da od tebe živim ni jutro ne bih dočekala. Sad kad me gledaš tako, k’o što me gleda svako ne vredi ni da zemlju zavrtim naopako. Srećna što živa sam, opet ubijam se dok gledam te pa zažmurim i zamislim da si sam svečanu notu svemu dam ne umire se za nekim svaki dan. Kako vam se dopadaju numera Trepni i stihovi pesme Dobrotvorne svrhe?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Anastasija uči Cecu kako da fotografiše selfi (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 22.Jun.2016

Uputstvo za savršen selfi (foto: Instagram) Ceca je pred izlazak novog albuma rešila da na Kipru napuni baterije za predstojeće obaveze i uživa u porodičnom odmoru sa decom. Njena ćerka Anastasija je na Instagramu podelila zanimljiv video u kom uči majku kako da snima savršene selfije. U klipu vidimo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.