Širom Zagreba uništeni bilbordi za Cecin koncert FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 22:15

Širom Zagreba uništeni bilbordi za Cecin koncert FOTO

Plakati za koncert Svetlane Cece Ražnatović potpuno su uništeni širom Zagreba.

Naime, natpisi za njen koncert u Mariboru koji je zakazan za 16. mart prekriveni su sa tri slova B, što je jasan znak da iza vandalizma stoji navijačka grupa Bed Blu Bojsi.

Skandalozan čin naišao je na oštru osudu na društvenim mrežama.

Inače, podigla se velika prašina nakon što su isplivale informacije da Svetlana Ceca Ražnatović duguje novac brojnim saradnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su joj pisali pesme proteklih decenija, prenosi Index.hr.

Osim Aleksandra Milića Milija, s kojim se Ceca već duže vreme sudi zbog spora oko vlasništva nad fonogramima, oglasila se i tekstopisac Ljiljana Jorgovanović i potvrdila da joj Ražnatovićeva duguje pare, kao i predstavnici firme "Konekt netvork", koji zastupaju porodicu pokojnog kompozitora Dobrivoja Doce Ivankovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.