RAŽNATOVIĆI NISU DOŠLI!? Bogdanina PORODICA nastavila SLAVLJE u Titelu, SESTRA vesela, majka PLAČE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAŽNATOVIĆI NISU DOŠLI!? Bogdanina PORODICA nastavila SLAVLJE u Titelu, SESTRA vesela, majka PLAČE...

Dirljiva atmosfera!

Srbija je juče budno pratila svadbu sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića koji je juče rekao sudbonosno da svojoj izabranici Bogdani Rodić.

 Sve je odisalo luksuzom, a porodica Ražnatović se potrudila da i najsitnijim detaljima oduševi goste, a mladencima ovaj dan učini još lepšim.

Ipak, mnogi su se pitali šta dalje, jer posle ovakvog slavlje, valjalo bi napraviti i reprizu, čisto da se saberu utisci i nastavi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobrom raspoloženju. Zbog toga su mladini roditelji rešili da i večeras nastavlje sa slavljem, ali ovoga puta u mladinom rodnom mestu Titelu.

 Mladina sestra Bojana podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu detalje slavlja u Titelu.

Bonjana je vidno raspoložena uživala u muzici i slavlju.

Bogdanina i Bojanina majka je takođe učestvovala u slavlju, a u očima joj se vide suze radosnice.

Ražnatovići se još uvek nisu pojavili. Da li će se i oni pridružiti slavlju? Ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: OGNJEN AMIDŽIĆ PIJAN VODIO EMISIJU: Sve priznao! Probao je marihuanu, lagao gledaoce, prati muške komentare na Instagramu svoje supruge (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EMOCIJE PRŠTE: Nisu skidali ruke jedno sa drugog kada je Adil zapevao OVU pesmu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019

Neprevaziđeni Maskutović!..Srbija je u nedelju budno pratila svadbu sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića koji je juče rekao sudbonosno da svojoj izabranici Bogdani Rodić...Sve je odisalo luksuzom, a porodica Ražnatović se potrudila da i najsitnijim detaljima oduševi goste, a mladencima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.