Prelepa, nema šta: Da li će ćerka nadmašiti mamu?

Izvor: Svet, 26.Jul.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepa, nema šta: Da li će ćerka nadmašiti mamu?

Nema veće sreće za roditelje nego kad ih deca nadmaše u nekom pogledu, a i zna se da na mlađima svet ostaje.
S tim u vezi, ispred Anastasije Ražnatović je ogroman put koji mora da prevali kako bi se profesionalno ostvarila makar približno kao njena mama Ceca, a kamoli da je prestigne, ali je u jednoj “sitnici” već veoma blizu…
Što se tiče izgleda, neki već sad kažu da je Anastasija lepša od mame >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ili da će to svakako biti u bližoj budućnosti.
Ako pogledamo fotografiju (na vrhu) koju je Cecina ćerka danas postavila na Instagram, shvatićemo da to i nije daleko od istine.


A photo posted by A N A S T A S I J A (@raznatovicanastasija) on Jul 24, 2016 at 3:10pm PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Prelepa, nema šta: Da li će ćerka nadmašiti mamu?

Izvor: Scandal.rs, 26.Jul.2016

Nema veće sreće za roditelje nego kad ih deca nadmaše u nekom pogledu, a i zna se da na mlađima svet ostaje...S tim u vezi, ispred Anastasije Ražnatović je ogroman put koji mora da prevali kako bi se profesionalno ostvarila makar približno kao njena mama Ceca, a kamoli da je prestigne, ali je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.