Karleuša ismejala saradnju Cece i Bube i Jale

Izvor: Tracara.com, 17.Avg.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša ismejala saradnju Cece i Bube i Jale

Buba Corelli i Jala Brat već neko vreme postavljaju nove trendove u domaćoj muzici. Sakupili su brojne fanove i sa javne scene, a među njima je Svetlana Ceca Ražnatović. Naime, Ceca je nedavno u jednoj emisiji izjavila da joj se dopada novi trend  koji vlada u muzici na ovim prostorima, ko i da sluša Bubu i Jalu, jer joj se sviđa njihova energija. Ova Cecina izjava izazala je pravu debatu, pa je jedan tviteraš javno iskazao mišjenje da je siguran da ona ne sluša te pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << kući. ”Ceca sluša Jalu i Bubu koliko svi mi ovde ex yu rock. Nije mi jasna potreba za tim fejk ulizivanjem”, napisao je jedan momak. Ovaj tvit privukao je pažnju i Jelene Karleuše, koja je potom otkrila kako izamišlja njihovu saradnju. ”Volela bih da joj naprave pesmu… Sigurno bi se zvala Poslednji ekser”, napisala je pevačica.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

BRUTALNO! Ceca rekla da sluša Bubu i Jalu, Karleuša ih SVO TROJE NAPALA! Evo kako ona zamišlja njihovu saradnju!

Izvor: Svet, 17.Avg.2018

Ceca Ražnatović izjavila je juče u Premijeri da joj se dopada novi trend koji vlada u muzici na ovim prostorima i da sluša Bubu Korelija i Jala Brata jer joj se svidja njihova energija.. Ova Cecina izjava naišla je na negodovanje jednog dela Tviteraša koji smatraju da folk diva sigurno kod kuće...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.