Građani Srbije prinuđeni da gledaju Cecu godinu dana

Izvor: Njuz.net, 12.Apr.2011, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani Srbije prinuđeni da gledaju Cecu godinu dana

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeZvezda rijaliti programa "Kućni pritvor"

BEOGRAD, 12. april 2011, (Njuz) - Folk diva Svetlana Ražnatović, pored pregovora sa tužilaštvom o nagodbi, privodi kraju i pregovore sa televizijom Pink o učešću u rijaliti emisiji “Kućni pritvor”. Kako Njuz nezvanično saznaje, dogovor je skoro izvestan i TV Pink će u narednih nedelju dana postaviti 476 kamera, koliko je minimalno potrebno da se pokriju sve prostorije u kući poznate pevačice.
Vest o Cecinoj nagodbi izazvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << je oprečne reaknije širom zemlje tako da je tužilaštvo, nakon čestih argumenata da će pevačica u zatvoru imati bolje uslove od skoro svakog stanovnika ove zemlje, odlućilo da joj ograniči kretanje. Prema prvim informacijama, Ceca neće smeti da koristi špajz u prizemlju, WC na drugom spratu, sobu sa bilijar stolom na trećem spratu, kao ni oružarnice na svim spratovima.
Za sada još nije poznat iznos koji će Ceca dobiti za učešće u rijalitiju ali se, prema nezvaničnim informacijama, spekuliše o sumi od 1,5 miliona evra.
“Pritvorenica” će na ruci imati elektronsku narukvicu pomoću koje će produkcija moći da prati njeno kretanje i ukoliko prekrši neku od pomenutih zabrana, Ceca će na nekoliko dana moći da ostane bez luksuznog budžeta, ali i osnovnih obroka.
- Ceca će, međutim, imati prilike i da osvoji razne nagrade i poboljša svoje uslove u pritvoru. Igranjem video igre Football Manager ona će moći da osvoji gledanje prve polovine prve sezone serije „Prison Break“ i izabranih epizoda „Opstanka” koje govore o tigrovima - rečeno je Njuzu u MUPu.
Gledaoci će takođe imati prilike da uživaju i u gostovanjima Miloša Bojanića, Mire Škorić, Džeja, Ace Lukasa i drugih imena srpske estrade, a reč je uglavnom o ličnostima koja slove za dobre prijatelje Svetlane Ražnatović.
Zadaci, nagrade i kazne će u “Kućnom pritvoru” biti deljeni kroz instituciju ispovedaonice, koja je preuzeta iz “Velikog brata”, s tom razlikom što onaj ko ih dodeljuje neće biti nepoznat, već će to biti ministar policije Ivica Dačić.
Svetlana Ražnatović je dogovorila sa tužilaštvom i održavanje koncerta u dvorištu na svoj rođendan 14. juna, ali je izrazila veliko žaljenje što će zbog ograničenog prostora na njemu moći da prisustvuje svega 20.000 najvernijih fanova.
Redakcija Njuz

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čime Ceca plaća nagodbu?

Izvor: S media, 12.Apr.2011

Naslovne strane današnjih izdanja beogradskih listova pružaju oprečne informacije o nagodbi tužilaštva i folk pevačice Svetlane Ražnatović. Da li Ceca prodaje kuću ili diže kredit? ..P R E S S: Hipoteka..Da bi isplatila novac državi, poznata pevačica stavlja hipoteku na vilu u Ljutice Bogdana,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.