DALILA BESNA POKUŠAVA DA ZAVEDE RED: Histerično NAPALA zadrugarku, hoće da bude PRVA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DALILA BESNA POKUŠAVA DA ZAVEDE RED: Histerično NAPALA zadrugarku, hoće da bude PRVA! (VIDEO)

Pokazala pravo lice?

Zadrugari su tokom noći dali sve od sebe da ostanu budni kako bi dočekali otvaranje salone koje je lepšem polu neophodno budući da već mesec dana u Beloj kući borave pod određenim uslovima u kojima nemaju mogućnost da izgledaju uvek onako kako bi one želele.

Najbolja rukometašica sveta Svetlana Ceca Kitić postala je učesnica Zadruge pre nekoliko dana, ali je ipak čekala na red kako bi se sredila, što je Dalilu Dragojević iznerviralo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je morala da joj stavi do znanja da je ona jedna od važnijih faktora u rijalitiju i jednom rečenicom je postavila na svoje mesto.

- Trebalo bi da znaš za neki red, ti si ovde došla poslednja i treba ti samo za frizuru, a pogledaj moje nokte, ja sam ovde od početka rijalitija - rekla je Dalila.

- Pa dobro, dobro, ja sam samo pitala ko je na redu - rekla je Ceca.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.