Belo odelo i zlatan sat za Veljkov 18. rođendan

Izvor: Prva.rs, 11.Dec.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belo odelo i zlatan sat za Veljkov 18. rođendan

Sinoć je u jednom luksuznom hotelu u Beogradu majka Ceca svome sinu Veljku priredila žurku za pamćenje. Žurku za 18. rođendan!
Veljko se za ovu posebnu priliku odlučio za belo odelo, bele cipele, ali i zlatan sat koji je rado pokazao svojim prijateljima na društvenoj mreži Instagram.

Njegova sestra Anastasija takođe se odlučila za belu kombinaciju i to mini belu haljinu dok se od zime zaštitila belom kratkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bundom.
Za razliku od svoje dece, ponosna majka Ceca bila je u crnoj toaleti.

I kako bi drugačije bilo kod Cece nego sa mnoštvom gostiju sa estrade ali i iz sveta politike.
Tako su sinoć na žurki viđeni i Aleksandr Milić Mili, Aca Lukas, Dragan Marković Palma, a među poslednjima je stigao ministar Ivica Dačić...
Pročitajte i: 
Bekvalac, kontradikcija: "Sve je kafana." "Neću više u kafanu."

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.