Anastasija s knedlom u grlu PRVI PUT progovorila o CECINOM HAPŠENJU

Izvor: 011vodič.com, 28.Okt.2020, 03:13

Anastasija s knedlom u grlu PRVI PUT progovorila o CECINOM HAPŠENJU

Anastasija Ražnatović nikada ranije nije govorila o tome kako se osećala povodom hapšenja majke i folk dive Svetlane Cece Ražnatović u akciji Sablja, koja je usledila posle ubistva premijera Zorana Đinđića.
U današnjoj emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji ispričala je da je tada imala svega pet godina, a da ona i stariji brat Veljko nisu ni znali šta se dešava.
– Kada je mama imala one probleme, to sam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izuzetno teško podnela, jer sam jako vezana za mamu. Trenutak kada su mamu odveli… imala sam tada pet godina, bila sam baš mala. Veljko i ja nismo znali šta se dešava, nisu nam pričali. Sećam se samo scene za moj peti rođendan, bili smo u Žitorađi kod bake i deke, a nama je rekla da je u Americi na poslovnom putu. Zvala sam je i ona je jecala preko telefona. Pitala sam je: „Što plačeš, treba da budeš srećna, rođendan mi je“, a ona kaže: „Ne plačem, ne plačem.“ Ja kažem: „Pa dobro, mama, ako si ti u Americi, što tetka ne može da dođe? Što ste me obe ostavile?“ Rekla je: „Pa ne možemo, zajedno smo tamo, imamo posla, ne možemo da se vratimo. Tu su baka i deka.“ Nismo mi znali sigurno dve godine nakon toga šta se desilo – rekla je Anastasija.
– Nismo imali svest da razumemo ono što su nam pričali, niti je detetu od pet godina to moglo biti objašnjeno kako valja – prisetila se ona ovog potresnog perioda u životu porodice Ražnatović.
Kada je napokon saznala šta se zaista dešavalo, da li je potom osuđivala majku ili je žalila, pogledajte u delu emisije na Kurir televiziji.
KURIR 

The post Anastasija s knedlom u grlu PRVI PUT progovorila o CECINOM HAPŠENJU appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.