Anastasija izdvojila basnoslovnu sumu novca za spot prvenac

Izvor: Tracara.com, 30.Jun.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija izdvojila basnoslovnu sumu novca za spot prvenac

Anastasija Ražnatović je krenula stopama njene majke Svetlane Cece Ražnatović.  Nakon što je snimila prvu pesmu, odmah nakon toga usledilo jei snimanje spota, a ekranizaciju pesme Anastasija je angažovala prelepog brazilskog manekena. Da bi sve ispalo onako kako je Anastasija zamislila za njen prvenac morala je da odvoji 20.000 evra! “Ceo scenario spota osmislila je Anastasija sama, koja je sama i pisala tekst za prvu pesmu. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << taj način uspela je sve da realizuje uz podršku brojnih prijatelja koji su joj priskočili u pomoć. Njoj je trebala podrška jer se spot snima samo tri dana za što joj je potrebna velika organizacija”, tvrdi izvor. (Blic/Svet)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Zanemećete kada čujete koliko KOŠTA Anastasijin SPOT za PRVU PESMU

Izvor: Svet, 30.Jun.2018

Anastasija Ražnatović je krenula stopama njene majke Svetlane Cece Ražnatović. Nakon što je snimila prvu pesmu, odmah nakon toga usledilo jei snimanje spota, a ekranizaciju pesme Anastasija je angažovala prelepog brazilskog manekena.. Da bi sve ispalo onako kako je Anastasija zamislila za njen...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.