Brena: Karleuši treba doktor!

Izvor: Dzungla.org, 27.Jun.2011, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena: Karleuši treba doktor!

Lepa Brena priprema novi album a pre objavljivanja pustila je u etar samo jednu pesmu koja se nije dopala Karluši. Brena joj je samo kratko poručila da nađe lekara!

Novi singl Lepe Brene 'Metak sa posvetom' pojavio se istog dana kad i Cecina pesma 'Šteta za mene', na šta je Jelena Karleuša rekla 'nisam baš očekivala ovoliko s..nje od moje dve starije koleginice', prenosi Svet (štampano izdanje).
Brena je na Karleušinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << izjavu samo kratko promomentarisala uz smeh:
- Jel' ima neki dobar lekar u ovoj zemlji?
Pošto je svoju novu pesmu izbacila istog dana kad se pojavio i Cecin novi singl, Brena je rekla kako nije odslušala album svoje koleginice ni mesec dana nakon što je objavljen, i dodala kako sluša samo svoje pesme. Ovo je ipak bio marketinški trik, i šala koju je Brena napravila.
- Sviđa mi se ceo Cecin album a tekstovi posebno. Marina Tucaković je Cecu prepoznala na pravi način i ona je to otpevala sjajno i sa puno emocija, kaže Brena.
(Izvor: S media)
Pogledaj vesti o: Ceca Šteta za mene

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.