U Pakistanu ubijena četiri učesnika kampanje vakcinisanja

Izvor: Vostok.rs, 07.Okt.2013, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pakistanu ubijena četiri učesnika kampanje vakcinisanja

07.10.2013. -

Najmanje četiri čoveka poginulo je tokom eksplozije bombe pored bolnice na dan početka kampanje protiv paralize sa na severozapadu Pakistana.

Ekstremisti su ubili više od 10 ljudi koji su ove godine učestvovali u vakcinisanju. Pakistanski ekstremisti zabranjuju da se deca vakcinišu protiv paralize u znak protesta protiv letova američkih bespilotnih letelica, a takođe strahuju da bi lekari mogli da sprovode obaveštajnu delatnost.

Tokom 2011. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << godine tokom operacije CIA u Pakistanu, koja je izvođena pod maskom vakcinacije protiv hepatitisa, dobijene su uzorci DNK rođaka Osame Bin Ladena.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Osama Bin Laden

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.