Do sada su “oni” nas pratili, evo kako sada vi možete da pratite CIA!

Izvor: BKTV News, 07.Jun.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do sada su “oni” nas pratili, evo kako sada vi možete da pratite CIA!

Američka Centralno-obaveštajna agencija (CIA) pridružila se u petak svetu društvenih mreža pošto je otvorila naloge na Tviteru i Fejsbuku i ubrzo komunicirala sa tviterašima, javljaju svetske agencije.

“Ne možemo da potvrdimo niti da demantujemo da je ovo naš prvi tvit”, našalili su se iz >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << CIA na svojoj novootvorenoj zvaničnoj Tviter stranici.
U roku od dva sata od postavljenja naloga, CIA je primila oko 90.000 retvitova i broji 115.000 svojih sledbenika.
Direktor CIA Džon Brenan potvrdio je da novi tviter i fejsbuk nalozi CIA imaju za cilj da pomognu Agenciji da se “više direktno se uključi u javnost i pruži informacije o misiji CIA, istoriji i drugim kretanjima”, navode agencije.
We can neither confirm nor deny that this is our first tweet.
— CIA (@CIA) June 6, 2014

CIA je imala naloge na sajtu za postavljenje fotografija – Flikru i na Jutjubu, a nalozi na Fejsbuku i Tviteru omogućiće joj da preko njih objavljuje saopštenja za javnost.
Na početku je pokrenuto pitanje – da li je ovo stvarno Centralno-obaveštajna agencija, pošto su brojni lažni CIA Tviter nalozi nikli tokom godina, pa je mali oprez bio u redu, javlja AP.
Izvor: tanjug.rs
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.