Izvor: Nezavisne Novine, 05.Avg.2016, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši zvaničnik CIA: Putin regrutovao Trampa

VAŠINGTON - Bivši zamjenik direktora američke Centralne obavještajne agencije (CIA) Majkl Morel nedvosmisleno je podržao demokratskog kandidata Hilari Klinton za predsjednika SAD, nazvavši njenog rivala iz redova republikanaca Donalda Trampa "nesvjesnim agentom" ruskog predsjednika Vladimira Putina.

"Putin igra na kartu Trampove >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << osjetljivosti na komplimente", napisao je Morel za "Njujork tajms".

Morel je precizirao da bi "u obavještajnim krugovima, rekli da je Putin regrutovao Trampa kao nesvjesnog agenta Ruske Federacije".

Morel koji je radio i za republikansku i za demokratsku vladu, nazvao je Hilari Klinton "visoko kvalifikovanom" da vodi SAD, pošto je sa njom sarađivao dok je bila na funkciji državnog sekretara, prenosi AP.

"Donald Tramp, ne samo da nije kvalifikovan za ovu funkciju, već predstavlja i opasnost za našu nacionalnu bezbjednost", tvrdi Majkl Morel.
Pogledaj vesti o: CIA,   Vašington

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.