Ronaldo postao vlasnik jednog od deset Bugattija Centodieci

Izvor: AutoBlog, 27.Mar.2020, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo postao vlasnik jednog od deset Bugattija Centodieci

Portugalska fudbalska zvezda Cristiano Ronaldo je za ultrasportski automobil koji će Bugatti napraviti u samo deset primeraka izdvojio devet miliona dolara. Prošlogodišnje glasine da je Cristiano Ronaldo za 18 miliona dolara kupio jedini proizvedeni Bugatti La Voiture Noire nisu bile tačne, ali je potvrđeno da je Ronaldo postao vlasnik drugog posebnog Bugattija koji košta devet miliona dolara. U čast obeležavanja svog 110. rođendana slavna automobilska kompanija Bugatti je prošle godine predstavila ultrasportski model Centodieci čiji dizajn je inspirisan modelom EB110 iz devedesetih godina, a jedan od ukupno deset planiranih primeraka naredne godine ide u garažu...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ronaldo postao vlasnik jednog od deset Bugattija Centodieci

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2020

​Portugalska fudbalska zvijezda Kristijano Ronaldo je za ultrasportski automobil koji će Bugatti napraviti u samo deset primjeraka izdvojio devet miliona dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.