PRAVA SITNICA Za novi Bugati treba samo 3 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVA "SITNICA" Za novi Bugati treba samo 3 miliona evra

Pravo bogatstvo...

Bugatti će kupcima ponuditi specijalnu ograničenu seriju Chirona inspirisanu modelom La Voiture Noire koji je predstavljen ranije ove godine.

NEWS: Got a spare £2.56million? Then check out this limited edition Bugatti Chiron Noire…>> https://t.co/ePJLKBAWMz pic.twitter.com/MWMcjqhv4k

— Auto Express (@AutoExpress) 03. децембар 2019.

Oni koji žele da u svom posedu imaju još ekskluzivniji hipersportski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil nego što je to "obični" Chiron, moraće da požure jer je Bugatti planirao da napravi svega po 20 primeraka od svake od dve Noire varijante.

Pored toga, moraće i da zavuku dublje ruku u džep s obzirom da i Chiron Noire Sportive i Chiron Noire Élégance koštaju po 3 miliona evra, i to u osnovnom paketu opreme bez doplatnih opcija koje Bugatti nudi na pretek.

Oba modela su crne spoljašnjosti, od ugljeničnih vlakana, a osnovna razlika je što Noire Élégance ima završnu obradu u visokom sjaju, dok je kod Noire Sportive karoserija u mat finišu.

Ove specijalne verzije Chirona krasi i nešto drugačija maska hladnjaka sa amblemom Bugattija izrađenim od čistog srebra, kao i novi točkovi sa crnim kočnim "čeljustima". Što se tiče izduvnog sistema, on je identičan kao na verziji Chiron Sport.

U unutrašnjosti vozila dominira crna koža, kao i drugi crni detalji, a da se radi o posebnim verzijama podsećaju i oznake "Noire" na pragovima automobila, naslonima za glavu i centralnoj konzoli.

Prve isporuke dve specijalne Noire verzije planirane su za drugi kvartal 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Bugatti,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.