Bugatti navodi da je još uvek dostupno osam Veyron modela

Izvor: Moto.rs, 29.Dec.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugatti navodi da je još uvek dostupno osam Veyron modela

Wolfgang Dürheimer objavio je nekoliko novih informacija o nastupajućim planovima ove kompanije.

U toku 2005. godine, Bugatti je počeo proizvodnju Veyron modela u istočnoj Francuskoj a sve do današnjeg dana nije završena prodaja svih 450 automobila. Dürheimer navodi da je u ponudi još osam automobila, te da neće biti iznenađujuće ukoliko se Bugatti odluči na predstavljanje poslednjeg finalnog izdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sa ciljem da proda preostale jedinice. Kada proizvodnja Veyron modela bude prekinuta u toku 2015. godine, Dürheimer navodi da neće biti nikakvog prekida rada fabrike jer će odmah početi neophodne pripreme za proizvodnju potencijalnog naslednika Veyron modela koji će, najverovatnije, nositi naziv Chiron.

foto © Bugatti

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Bugatti Veyron - još malo pa nestalo

Izvor: B92, 29.Dec.2014

Bugatti je najavio da će se fokusirati na naslednika Veyrona kada i poslednji primerak aktuelnog modela bude rasprodat. Kako je u ponudi još samo 8 automobila, možemo očekivati da će se to dogoditi već u prvih nekoliko meseci 2015...Iako je 2005. kada se pojavio predstavljao vrhunac automobilske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.