Saslušan drugi zaštićeni svedok

Izvor: S media, 01.Dec.2009, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušan drugi zaštićeni svedok

U okviru istrage koja se vodi protiv osumnjičenih za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona istražni sudija Okružnog suda u Beogradu sašlušao je drugog zaštićenog svedoka.

Portparol suda Ivana Ramić rekla je da je svedok saslušan pod pseudonimom i da je iskaz dao iz posebne kabine za svedoka uz prikrivanje glasa i lika.

Okružni sud u Beogradu vodi istragu protiv 13 osumnjičenih za učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u ubistvu navijača francuskog fudbalskog kluba "Tuluz" od kojih su dvojica u bekstvu, dok se protiv jednog osumnjičenog istraga vodi zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela i on se jedini brani sa slobode.

Za Djordjem Prelićem i Dejanom Puzigaćem raspisane su poternice zbog bekstva, a oni se sumnjiče da su organizovali napad na francuskog navijača.

Taton, koji je teško povredjen 17. septembra, kada je grupa huligana napala u centru Beograda francuske navijače uoči početka fudbalske utakmice Partizan - Tuluz, preminuo je 29. septembra u Urgentnom centru.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak istrage o ubistvu Tatona

Izvor: B92, 01.Dec.2009

Beograd -- U okviru istrage koja se vodi protiv osumnjičenih za ubistvo Brisa Tatona, istražni sudija Okružnog suda u Beogradu saslušao je danas drugog zaštićenog svedoka... Portparolka suda Ivana Ramić rekla je da je svedok saslušan pod pseudonimom i da je iskaz dao iz posebne kabine za svedoka...

Nastavak na B92...

Saslušan drugi zaštićeni svedok u slučaju ubistva Tatona

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Dec.2009

U okviru istrage koja se vodi protiv osumnjičenih za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona istražni sudija Okružnog suda u Beogradu sašlušao je danas drugog zaštićenog svedoka. Portparol suda Ivana Ramić rekla je u izjavi da je svedok saslušan pod pseudonimom

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Saslušan drugi zaštićeni svedok u slučaju Taton

Izvor: Blic, 02.Dec.2009, 06:20

U istrazi protiv osumnjičenih za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona, istražni sudija Okružnog suda u Beogradu saslušao je juče drugog zaštićenog svedoka.....Portparol suda Ivana Ramić rekla je da je svedok saslušan pod pseudonimom i da je iskaz dao iz kabine za svedoka uz prikrivanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.