Oglasila se majka Danijele Štajnfeld

Izvor: 011vodič.com, 25.Mar.2021, 08:59

Oglasila se majka Danijele Štajnfeld

Majka glumice Danijele Štajnfeld, Marija, otkrila je da li je bila obaveštena o napastvovanju koje je počinio Branislav Lečić nad njenom ćerkom, kao i da li ju je podržala u nameri da ga prijavi.
Gospođa Štajnfeld otkrila je kako je podnela bol svoje ćerke koja je prošla kroz stravične trenutke.
– Sve sam znala. Kakav bi ja to roditelj bila da ne stanem uz svoje dete. Mi, roditelji volimo svoju decu i uz njih smo ceo naš život. I to je to… Sve što je moja ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rekla u intervjuu je tačno. Hvala vam što ste me pozvali, u putu sam i ne bih dalje da pričam. Uvek ću biti uz Danijelu – navela je Marija.

Podsetimo, Danijela je prijavila slučaj silovanja pre nekoliko meseci i Višem javnom tužilaštvu predala snimak razgovora sa Branislavom Lečićem.
Izvor: PressSerbia/Republika

Comments comments


The post Oglasila se majka Danijele Štajnfeld appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tišina je prekinuta: Oglasila se majka Nine Radulović, o bivšem zetu rekla ovo!

Izvor: Story, 25.Mar.2021

Majka Nine Radulović prekinula je ćutanje, koje je trajalo danima. Iako njena ćerka nije želela da se oglašava, nakon svega što se o njenom bivšem suprugu i ocu njenog deteta pričalo u javnosti, Ninina majka odlučila je da o slučaju Štajnfeld - Lečić iznese svoj sud.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.