Jelena Tinska: Šta će da bude kada ga oslobode?

Izvor: B92, 09.Apr.2021, 19:59

Jelena Tinska: "Šta će da bude kada ga oslobode?"

Mnoge kolege Branislava Lečića suzdržavaju se od bilo kakvih komentara povodom novih optužbi za seksualne napade, a glumica Jelena Tinska ponovo se oglasila, kao što je to radila za svaki slučaj silovanja i seksualnog uznemiravanja od početka godine.

Tinska je rekla da je bila u šoku kada je čula nove optužbe o Lečiću, i istakla da ga zna ceo život.

"Dve moje drugarice su bile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ljubavi sa njim, on je džentlmen, nežan, nije agresivan", rekla je glumica za TV Prva.

Dodala je da niko ne zna šta se tu desilo, ali navodi da je ovo još jedan medijski linč.

"U ovom trenutklu u kom ne govorimo o tome da se uvodi novi ustav bez referenduma, tema je ko je koga silovao", rekla je ona.

Navela je da ovi primeri prijavljenih silovanja neće pomoći drugim žrtvama da prijave nasilje.

"Stvarne žrtve silovanja, ubijane, iscepane, nikada neće moći da pričaju sa nama, nijedna neće imati bogatog advokata", objašnjava Tinska.

Umesto da govori o žrtvama nasilja, prvenstveno se osvrće na to kako to utiče na Lečića, kog u ovom trenutku dve žene optužuju za seksualno nasilje.

"On ima decu i ona prolaze kroz to, idu u školu i deca im se smeju. I to što su glumci odustali to je toliko odvratno, sa čelom sa Mirjanom Karanović, svi su kao gadljivi. Ja to ne mogu da pozdravim, a šta će da bude kada ga oslobode, da mu se izvinjavaju?", pita se glumica.

Nikada neće biti kasno da povrati svoju karijeru jer je odličan glumac, kaže ona.

"Ne možemo da prestanemo da slušamo Majkla Džeksona jer je pedofil", kaže Tinska, i osvrnula se na ančin na koji mediji prenose njene reči.

"Nazvali su mene i još jednog gosta u emisiji 'fekalni duo', mi smo g****", rekla je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.