DS objavila predizborni spot sa Lečićem i Mirom Banjac

Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS objavila predizborni spot sa Lečićem i Mirom Banjac

Demokratska stranka danas je objavila svoj predizborni spot u kome se, uz građane, pojavljuju i doajeni srpskog glumišta Mira Banjac i Branislav Lečić, samo neke od mnogobrojnih ličnosti koje su podržale DS, saopštila je ta stranka.

Na taj način oni su, kako se navodi, prepoznali važnost borbe stranke za normalnu i pravednu Srbiju i rešenost DS da prvi korak u tom pravcu mora da bude vraćanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << otetih plata i penzija.

"Građani više nemaju uticaj na politički život ove zemlje i zato je bilo bitno da se nađe tačka okupljanja koja bi mogla predstavljati opoziciju a ja mislim da je to DS. Zato jesam član DS i čovek koji je pomogao da se DS čuje jer ne može da probije medijsku blokadu", ocenio je Lečić koji je naveo da se uvek borio za demokratiju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.