Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Maj.2011, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguće povlačenje odluke o referendumu

Potpredsednik bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske Emil Vlajki izjavio je da postoji velika mogućnost o povlačenju odluke o referendumu, ako bi međunarodna zajednica pomogla da se uklone nedostaci u radu Suda i Tužilaštva BiH. "Održavanjem referenduma niko ne dovodi u pitanje neupitnost BiH niti ulazi u bilo kakvu avanturu, koja bi išla na razbijanje BiH i stvaranje novih problema na međunarodnom nivou", naglasio je Vlajki. On je rekao da nepravilnosti u radu Suda i ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RS povlači odluku o referendumu?

Izvor: Šumadija Press, 06.Maj.2011

Potpredsednik bosanskohercegovačkog entiteta Republike Srpske Emil Vlajki izjavio je da postoji velika mogućnost o povlačenju odluke o referendumu.

Nastavak na Šumadija Press...

Emil Vlajki: Postoji mogućnost da vlasti RS povuku odluku o referendumu

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2011

BANJALUKA - Postoji velika mogućnost da vlasti Republike Srpske povuku odluku o referendumu, ako bi međunarodna zajednica u nekom razumnom roku, od jedan do tri mjeseca, pomogla da se uklone nedostaci u radu Suda i Tužilaštva BiH - izjavio je potpredsjednik Srpske Emil Vlajki.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VLAJKI: RS MOŽDA POVUČE ODLUKU O REFERENDUMU

Izvor: Kurir, 06.Maj.2011

BANJA LUKA - Potpredsednik Republike Srpske (RS) Emil Vlajki rekao je danas da postoji velika mogućnost da vlasti RS povuku odluku o referendumu, ako bi međunarodna zajednica u nekom razumnom roku, od jednog do tri meseca..BANJA LUKA - Potpredsednik Republike Srpske (RS) Emil Vlajki rekao je danas...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.