U Trebinju eksplodirala trafostanica

Izvor: RSplaneta.com, 06.Avg.2010, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Trebinju eksplodirala trafostanica

U Trebinju je noćas eksplodirala trafostanica Volujac, a prema procjenama pričinjena je materijalna šteta od milion KM. Radnik koji se nalazio u blizini nije povrijeđen. Nakon eksplozije nastala je havarija zbog koje je bez struje ostalo dvadesetak trebinjskih sela. Radnici "Elektrohercegovine" su uspjeli u toku dana da obezbjede alternativno napajanje energijom tih dijelova opštine.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Trebinje: Ekspodirala trafostanica Volujac, šteta oko milion KM

Izvor: Cafe.ba, 06.Avg.2010

U trafostanici Volujac kod Trebinja noćas je od eksplozije potpuno uništena krovna konstrukcija objekta, zidovi pomjereni iz ležišta, a prema prvim procjenama pričinjena šteta je oko milion KM.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.