U Mostaru pronađena mrtva studentkinja

Izvor: RSplaneta.com, 09.Jul.2010, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Mostaru pronađena mrtva studentkinja

U Dubrovačkoj ulici u Mostaru pronađena je mrtva studentkinja Jelena Nevjestić (23) iz Tomislavgrada, apsolvent Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Dežurni tužilac Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona Dubravka Ivanišević novinarima je samo rekla da je istraga u toku i da ne može dati više informacija. Prema neslužbenim informacijama iz mostarske policije, studentkinju je u podstanarskom stanu u krvavom kupatilu sinoć pronašla cimerka koja je pozvala vlasnika stana i policiju.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Mostar: Apsolventica prava pronađena mrtva u krvavom kupatilu

Izvor: Cafe.ba, 09.Jul.2010

U Dubrovačkoj ulici u Mostaru pronađena je mrtva studentica Jelena Nevjestić (23) iz Tomislavgrada, apsolvent Pravnog fakulteta Univerziteta u Mostaru.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.