Tri osobe uhapšene zbog smrti migranta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Nov.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe uhapšene zbog smrti migranta

Tri osobe su lišene slobode zbog tuče koja se desila u imigracionom centru Ušivak kod Hadžića a tokom koje je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede a potom i preminulo. Ovu informaciju je za Radio Slobodna Evropa potvrdio Mirza Hadžiabdić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Prema njegovim riječima u tučnjavi učestvovalo više osoba, a tri lica su uhapšena. „Još uvijek se utvrđuju tačni uzroci nastanka smrti jednog lica. Trojica uhapšenih su iz...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

MIGRANT IZBODEN NA SMRT Uhapšena tri Pakistanca zbog KRVAVE TUČE u Sarajevu

Izvor: Blic, 19.Nov.2019

Pripadnici MUP Kantona Sarajevo uhapsili su tri migranta iz Pakistana nakon tuče i smrti jednog migranta u blizini centra Ušivak u Hadžićima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.