Sutra pretežno sunčano i toplo

Izvor: Cafe.ba, 11.Apr.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra pretežno sunčano i toplo

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano i toplo, a krajem dana u istočnim i sjevernim krajevima moguća je kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi.

Jutarnja temperatura biće od tri do deset stepeni, a najviša dnevna od 16 do 22 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog i sjeverozapadnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica minus dva stepena, Čemerno deset, Kalinovik 14, Kupres 15, Gacko, Nevesinje, Han Pijesak i Livno 16, Bileća, Trebinje i Sokolac 18, Goražde, Neum i Sarajevo 20, Višegrad, Bugojno, Mostar i Čapljina 21, Foča, Srebrenica, Bihać i Tuzla 22, Novi Grad, Bijeljina, Prijedor, Doboj i Gradačac 23, Banjaluka, Zvornik, Sanski Most i Zenica 24 stepena Celzijusova.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra pretežno sunčano i toplo

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Apr.2015

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano i toplo, a krajem dana u istočnim i sjevernim krajevima moguća je kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi...Jutarnja temperatura biće od tri do deset stepeni, a najviša dnevna od 16 do 22 stepena Celzijusova, saopšteno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.