Sutra oblačno uz sunčane intervale

Izvor: Cafe.ba, 11.Jan.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno uz sunčane intervale

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti malo do umjereno oblačno i hladnije nego danas, uz sunčane intervale i dnevnu temperaturu od minus jedan do sedam stepeni Celzijusovih.

Ujutru će biti hladno sa mrazom i temperaturom od minus sedam do minus jedan stepen Celzijusov, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U centralnim i istočnim područjima prije podne očekuje se pretežno oblačno vrijeme, mjestimično je moguć i slab snijeg, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << a na jugu slaba kiša. Tokom dana doći će do razvedravanja.

U ostalim predjelima biće sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

U noći oblačno sa snijegom, na krajnjem jugu sa kišom. Do jutra se očekuje prestanak padavina i hladnije vrijeme uz djelimično razvedravanje, najprije na sjeverozapadu, a potom i u ostalim krajevima. Samo na istoku još je ponegdje moguć snijeg uz povećanu oblačnost.

Duvaće slab vjetar promjenljivog smjera, a u Hercegovini umjerena, prije podne pojačana bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U utorak, 13. januara biće pretežno sunčano vrijeme uz malu oblačnost i toplije. Najviša dnevna temperatura od pet do 10 stepeni celzijusovih.

U srijedu će preovladavati promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčane intervale i toplo za ovo doba godine. Dnevna temperatura od četiri do 10 stepeni.

U četvrtak, 15. januara, biće malo do umjereno oblačno uz duže sunčane intervale i dnevnu temperaturu od tri do devet stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Gacko jedan, Goražde i Kupres dva, Višegrad i Čemerno tri, Bileća i Nevesinje pet, Ivan-sedlo i Livno šest, Sokolac, Srebrenica i Novi Grad sedam, Mostar i Trebinje devet, Sarajevo, Zenica, Zvornik i Han Pijesak 10, Bijeljina, Doboj i Tuzla 12, Bihać i Gradačac 13, Banjaluka, Mrkonjić Grad i Sanski Most 14 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.