Sutra oblačno sa slabom kišom

Izvor: Cafe.ba, 22.Feb.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra oblačno sa slabom kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno sa slabom kišom.

Sredinom dana kiša će prestati i uz djelimično razvedravanje biće i sunčanih perioda, a jedino na krajnjem jugu i jugoistoku ostaje oblačno sa slabom kišom i tokom dana, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Uveče će nove padavine zahvatiti zapad i jug i postepeno će se proširiti ka ostalim predjelima do utorka ujutru. Snijeg će padati samo na višim planinama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
Vjetar, slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od nula do pet, na jugu do devet, a najviša dnevna od pet do 11, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

U Republici Srpskoj i FBiH danas kiša pada na jugu, zapadu i ponegdje na sjeveru, a u ostalim predjelima je uglavnom suvo.

Očekuje se da danas u Hercegovini i na zapadu Krajine padne od 20 do 40 litara kiše po metru kvadratnom, a snijeg na višim planinama. Vjetar slab do umjeren, a najviša dnevna temperatura od sedam do 15 stepeni.

U utorak, 24. februara, očekuje se kiša na jugu i zapadu, a u ostalim predjelima suvo vrijeme, ponegdje uz sunčane periode.

U srijedu, 25. februara biće oblačno i malo svježije vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom, a u četvrtak, 26. februara oblačno i još hladnije nego prethodnog dana sa slabom kišom, na planinama sa snijegom.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena Celzijusova, Čemerno dva, Gacko, Bihać i Ivan-sedlo tri, Nevesinje četiri, Kupres pet, Prijedor, Sokolac, Han Pijesak, Mrakovica, Kalinovik i Novi Grad šest, Ribnik, Srbac i Sanski Most sedam, Mrkonjić Grad, Trebinje, Bileća, Banjaluka, Kneževo i Klekovača osam, Foča, Gradačac i Livno devet, Zvornik, Bijeljina, Bugojno i Mostar 10, Goražde i Sarajevo 11, Srebrenica, Rudo, Tuzla i Zenica 13, Doboj 14, Višegrad 15. /

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.