Sutra kiša, na planinama snijeg

Izvor: Cafe.ba, 23.Okt.2014, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra kiša, na planinama snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom, u višim predjelima sa snijegom, a dnevna temperatura iznosiće od pet do deset, na jugu do 15 stepeni celzijusa.

U Republici Srpskoj ujutro i prije podne na zapadu i sjeveru biće oblačno sa kišom, uz mjestimično obilnije padavine, a u višim predjelima sa susnježicom i snijegom.

Do kraja dana zadržaće se oblačno vrijeme uz slabljenje, a ponegdje i prestanak padavina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Јutarnja temperatura iznosiće od nula do sedam, na jugu do 10 stepeni celzijusa, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 14.00 časova: Kupres nula, Ivan-sedlo, Han Pijesak jedan,

Sokolac, Kalinovik dva, Sarajevo, Čemerno, Mrakovica tri, Drinić četiri, Bugojno, Foča, Gacko, Mrkonjić Grad i Rudo pet, Bihać, Srebrenica, Tuzla, Višegrad šest, Gradačac sedam, Banjaluka, Bijeljina, Livno, Prijedor, Zenica, Nevesinje, Srbac osam, Doboj devet, Bileća jedanaest, Mostar 15 i Trebinje 16 stepeni celzijusa.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Na planinama snijeg

Izvor: Cafe.ba, 24.Okt.2014, 09:47

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u višim područjima sa snijegom...Najviša dnevna temperatura od četiri do devet, na jugu do 15, u višim predjelima oko jedan stepen Celzijusov, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.