Slaba kiša, tokom dana razvedravanje

Izvor: Cafe.ba, 12.Okt.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slaba kiša, tokom dana razvedravanje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno, ponegdje sa slabom kišom, a tokom dana očekuje se razvedravanje uz sunčane periode.

Najviša temperatura vazduha biće od 10 do 13, na jugu do 20 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog smjera, na jugu umjerena do jaka bura, a popodne u slabljenju i skretanju na južni.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Han Pijesak tri stepena, Mrkonjić Grad i Sokolac četiri, Čemerno pet, Novi Grad i Prijedor šest, Banjaluka i Doboj sedam, Bijeljina osam, Rudo devet, Bileća 12 i Trebinje 13 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.