Radončić odbacuje kritike USAID-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Feb.2020, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radončić odbacuje kritike USAID-a

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) odbacio je tvrdnje zamjenice direktora USAID-a Bonnie Glick u kojima je za RSE kazala da "ukoliko se BiH ne pozabavi pitanjem trgovine ljudima i ne zaustavi dalje padanje na listi, postoji opasnost od povlačenja sredstava SAD iz zemlje".

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Radončić o upozorenju USAID: BiH je već sve ispunila

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Feb.2020

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić odbacio je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE) tvrdnje zamjenice direktora USAID-a (Američka agencija za razvoj) Bonnie Glick, u kojima je za RSE kazala da "ukoliko se BiH ne pozabavi pitanjem trgovine ljudima i ne zaustavi dalje padanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.