Radmanović: U RS neće biti venrednih izbora, problemi u Federaciji ne mogu da se nametnu čitavoj BiH

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović: U RS neće biti venrednih izbora, problemi u Federaciji ne mogu da se nametnu čitavoj BiH

Član Predsedništva BiH Nebojša Radmanović izjavio je da u Republici Srpskoj neće biti vanrednih izbora i poručio da problemi u Federaciji BiH ne mogu i ne smeju da se nametnu čitavoj BiH.

Radmanović: Izbori će biti održani u oktobru

Radmanović je za Radio-televiziju Srbije objasnio da je ovo godina redovnih izbora, koji se, po zakonu, održavaju svake četvrte godine, prvog vikenda u oktobru, i Centralna izborna komisija raspisaće ih 5. maja, kako propisi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nalažu.

- Problemi u Federaciji BiH ne mogu i ne smeju da se nametnu čitavoj BiH. To ne dozvoljavamo - rekao je Radmanović.

Radmanović, koji je i predsednik Izvršnog odbora SNSD-a, kaže da se, iako bi možda nekoj od političkih partija u Republici Srpskoj odgovaralo da izbori budu pre, mora sagledati "šta je iza ugla, ko sugeriše da se to uradi i da li se svi u Federaciji oko toga slažu".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radmanović: U Srpskoj neće biti vanrednih izbora

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2014

BEOGRAD - Član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović izjavio je da u Republici Srpskoj neće biti vanrednih izbora i poručio da problemi u Federaciji BiH ne mogu i ne smiju da se nametnu čitavoj BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.