Pronađena droga i oružje

Izvor: Cafe.ba, 12.Okt.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena droga i oružje

Banjalučka policija pronašla je drogu i oružje prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi pedesetogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali LJ.Đ.

Pretres je izvršen u petak, 9. oktobra, u ulici Orlovački put u Banjaluci, saopšteno je iz banjalučkog Centra javne bezbjednosti /CJB/.

Pronađeni su 37,6 grama marihuane upakovane u "pvc" vrećice, vaga za precizno mjerenje, lovačka i vazdušna puška, a u blizini kuće otkriveno je 25 stabljika indijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << konoplje.

Pretres su izvršili pripadnici kriminalističke policije CJB Banjaluka u saradnji sa Okružnim tužilaštvom, a na osnovu naredbe banjalučkog Osnovnog suda.

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije, gdje je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega je pušten na slobodu, a protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga.

Srna nezvanično saznaje da je osumnjičeni LJubiša Đurović.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.