Prodali svoje trogodišnje dijete

Izvor: RSplaneta.com, 05.Okt.2010, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodali svoje trogodišnje dijete

Miroslav Ristić i njegova vanbračna supruga Daliborka Čolić, oboje iz Broda, osumnjičeni su da su tokom vikenda prodali svoju trogodišnju djevojčicu sugrađanki Nataši Zečević za šta su dobili "određeni novčani iznos". I dok se zvanično čitav slučaj vodi kao "davanje djetete na usvajanje mimo zakonske procedure", izvor "Nezavisnih" blizak istrazi potvrdio je da je Zečevića za curicu ipak dala novac njenim roditeljima. Slučaj koji je šokirao Brod otkriven je i riješen zahvaljujući brzoj prijavi Centra za socijalni rad u Brodu i akciji policije koja je pronašla dijete i smjestila ga u sigurnu kuću.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Dali dete za 380 KM da plate struju

Izvor: Blic, 06.Okt.2010, 01:10

Banjaluka, Brod - Nakon što je tri dana provela u sigurnoj kući, zbog sumnje da su je roditelji prodali, trogodišnja devojčica iz Broda vraćena je majci i ocu. U brodskom Centru za socijalni rad u kažu da dete nije moglo ostati u sigurnoj kući jer nije žrtva zlostavljanja...„Pošto nema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.