Poslije podne prestanak padavina

Izvor: Cafe.ba, 26.Feb.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslije podne prestanak padavina

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno sa kišom, u višim područjima sa snijegom, a poslije podne očekuje se prestanak padavina.

Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša temperatura vazduha biće od tri do devet, na jugu do 13 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << u 7.00 časova: Bjelašnica minus šest stepeni, Čemerno, Han Pijesak i Kupres minus dva, Kalinovik minus jedan, Sokolac i Mrakovica nula, Ribnik, Nevesinje, Bugojno, Jajce, Sarajevo, Gacko i Mrkonjić Grad jedan, Livno, Sanski Most i Tuzla dva, Bihać, Goražde, Zenica, Foča, Rudo, Višegrad, Novi Grad i Srebrenica tri, Banjaluka, Doboj, Drvar, Gradačac i Prijedor četiri, Bijeljina pet, Trebinje šest, Stolac sedam, te Mostar osam stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

U martu ski-pas jeftiniji za oko 30 odsto

Izvor: Capital.ba, 26.Feb.2015

JAHORINA, Snježne padavine na Jahorini obećavaju dobre uslove za skijanje i u martu, kada će, kako navode iz Olimpijskog centra „Jahorina“, ski-pas biti jeftiniji za oko 30 odsto. Na Jahorini i danas pada snijeg, temperatura vazduha je nula stepeni Celzijusovih, hotelski kapaciteti su popunjeni...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.