Poginuo osamnaestogodišnji mladić

Izvor: Cafe.ba, 03.Okt.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo osamnaestogodišnji mladić

- Osamnaestogodišnji mladić čiji su inicijali K.A poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla - Doboj u Gračanici, rečeno je danas Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Do nesreće je došlo kada je mladić čiji su inicijali J.F. /19/, upravljajući automobilom "golf dva", izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta, pri čemu je, usljed prevrtanja vozila, suvozač K.A. ispao iz automobila.

LJekari Doma >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << zdravlja Gračanica izašli su na lice mjesta i konstatovali smrt mladića čiji su inicijali K.A, koji je nastanjen na području opštine Gračanica.

Policija je izvršila uviđaj i radi na dokumentovanju ove saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć u 22.40 časova.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Poginuo osamnaestogodišnji mladić u Tuzli

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2015

TUZLA - Osamnaestogodišnji mladić čiji su inicijali K.A poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Tuzla - Doboj u Gračanici, rečeno je danas Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona...Do nesreće je došlo kada je mladić čiji su inicijali J.F....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.