Oduzeto 30 grama marihuane

Izvor: Cafe.ba, 12.Okt.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzeto 30 grama marihuane

Od lica čiji su inicijali A.T. iz Modriče policija je oduzela 30 grama marihuane, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Doboj i Policijske stanice Modriča su u subotu, 10. oktobra, na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča, pretresli četiri lokacije na području ove opštine zbog sumnje da se određena lica bave uzgojem, preradom i prodajom opojne droge.

Prilikom pretresa kuće koju, kao član porodičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << domaćinstva, koristi lice čiji su inicijali A.T. pronađeno je i oduzeto 30 grama marihuane, a otkrivene su i posebno opremljene prostorije za preradu droge.

Na imanju u blizini kuće pronađeni su ostaci zasada sa dijelovima ubrane indijske konoplje.

Pronađena i oduzeta droga, kao i izuzeti tragovi sa lica mjesta, biće proslijeđeni na vještačenje.

Nad osumnjičenim licem izvršena je kriminalistička obrada. Po dokumentovanju Okružnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.