Od danas u regiji jeftiniji roaming

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jul.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas u regiji jeftiniji roaming

Od danas zvanično stupa na snagu Odluka o cijenama usluga roaminga u javnim mobilnim komunikacionim mrežama, a u skladu sa Sporazumom o smanjenju cijena usluga roaminga u javnim mobilnim komunikacionim mrežama u regionu zapadnog Balkana. Iz Regulatorne agencije za komunikacija (RAK) su za Fenu naveli da će operatori u periodu od 1. jula ove godine do 30. juna 2020. godine primjenjivati prosječne maloprodajne cijene - odlazni pozivi: 0,27 KM /min – BH Telecom, Telekom Srpske, HT...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Od danas znatno niže cijene rominga u regionu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2019

Cijene rominga u zemljama Zapadnog Balkana od danas će zvanično biti niže za oko 27 odsto, dok se od jula 2021. godina planiraju ukinuti svi dodatni troškovi rominga za krajnje korisnike.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.