Nove smjene u MUP-u RS

Izvor: Cafe.ba, 19.Feb.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove smjene u MUP-u RS

MUP Republike Srpske ponovo je pretrpio kadrovske izmjene.

Naime, Goran Amidžić imenovan je za načelnika jedinice za poslove bezbjednosti saobraćaja u Upravi policije MUP-a RS. Na ovoj poziciji do sada je bio Goran Šmitran.

Promjena u banjalučkoj policiji bilo je i u sobraćajnoj policiji. Kako saznaje ATV novi komandir saobraćajne policije u Banjaluci je Dragan Milošević.

Imenovani su i novi rukovodioci odjeljenja za privredu i sektora krim-policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << u CJB Banjaluka a to su Nenad Joldžić i Darko Novković.

Ovim se nastavlja "čistka" kadrova koja je počela od kad je na funkciju ministra unutrašnjih poslova RS došao Dragan Lukač.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.