Nema problema u saobraćaja

Izvor: Cafe.ba, 05.Apr.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema problema u saobraćaja

ISTOČNO SARAJEVO - Snijeg koji pada na području Sarajevsko-romanijske regije nije stvorio probleme u odvijanju saobraćaja na tom području, potvrđeno je Srni u preduzeću "Romanijaputevi".

Tehnički direktor u ovom preduzeću Dragan Buloščić rekao je da su protekle noći ekipe posipale i čistile saobraćajnice i da je za sada sve pod kontrolom.

"Veće padavine uglavnom su zahvatile Sarajevsko-romanijsku regiju, još smo na terenu i posipamo so i abrazivni materijal. >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Redovno pratimo meteorološku prognozu i prema tome se pripremamo", izjavio je Buloščić.

On je naglasio da raspolažu dovoljnim brojem ljudstva i mehanizacijom, te da je njihova dužnost da obezbijede normalno odvijanje saobraćaja.

I ovom prilikom Buloščić je apelovao da vozači prilagode vožnju uslovima puta, te da na put ne kreću bez obavezne zimske opreme.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.