Napad izvršio Nerdin Ibrić

Izvor: Cafe.ba, 27.Apr.2015, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad izvršio Nerdin Ibrić

BIJELJINA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač potvrdio je Srni da je teroristički napad na policijsku stanicu u Zvorniku izvršio Nerdin Ibrić, rođen 1991. godine, iz sela Sapna kod Zvornika.

"Napad je izvršen u vrijeme smjene u policijskoj stanici, što znači da je napadač znao kada se vrši smjena i da tada ima najviše policajaca", naglasio je Lukač.

On je potvrdio da je napadač došao automobilom ispred policijske stanice, pucao >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << iz puške i policajca ubio na vratima.

"Nakon toga je ušao unutra i nastavio da puca i tom prilikom ranio još dvojicu policajaca. Ostali policajaci su zapucali prema njemu i napadač je ubijen tokom razmjene vatre", rekao je Lukač.

On je dodao da je napadač bio naoružan sa dvije puške i pištoljem, te da su mu džepovi bili puni municije.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.