Davor Dragičević se vratio u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Okt.2021, 15:38

Davor Dragičević se vratio u BiH

Davor Dragičević, otac mladića iz Banjaluke Davida Dragićevića, koji je nastradao pod do danas nerazjašnjenim okolnostima 2018. godine, vratio se u srijedu, 27. oktobra, u Bosnu i Hercegovinu (BiH) nakon dvogodišnjeg boravka u Austriji. Po slijetanju na Međunarodni aerodrom Sarajevo gdje su ga dočekali Banjalučani i Sarajlije sa transparentima na kojima je pisalo "Ćaća nikad neće biti sam", Dragičević je rekao da je u četvrtak, 28. oktobra, pozvan na razgovor u Tužilaštvo BiH,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dragičević se vratio u BiH: Nikada neću odustati od istine o Davidovoj smrti

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2021

Davor Dragičević, otac Davida (21), koji je ubijen u Banjaluci 2018, danas je stigao u Bosnu i Hercegovinu, za koju kaže da je lepa zemlja, ali da države u njoj nema.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.