Danas pljuskovi sa grmljavinom

Izvor: Cafe.ba, 30.Jul.2014, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas pljuskovi sa grmljavinom

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa povremenom kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Najviša dnevna temperatura od 23 do 27, na sjeveru i sjeveroistoku do 31 stepen Celzijusov, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Tokom jutra na zapadu i jugozapadu oblačno, mjestimično sa kišom i grmljavinom, a u ostalim krajevima promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i suvo.

Naoblačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << sa zapada i jugozapada tokom dana zahvatiće i ostale krajeve donoseći kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Padavine će tokom dana biti učestalije u Krajini, a prema kraju dana i noći u Hercegovini će jačati i mjestimično će biti obilnije.

Vjetar slab do umjeren, južni i jugoistočni.

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je za danas narandžasto upozorenje zbog mogućih izraženijih grmljavinskih pljuskova, te grada u centralnim, istočnim i sjevernim područjima.

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica 10, Gacko 14, Han Pijesak 16, Bihać i Foča 17, Tuzla i Zenica 18, Banjaluka, Doboj, Novi Grad, Višegrad i Bileća 19, Sarajevo, Zvornik i Gradiška 20, Bijeljina i Trebinje 21, Mostar i Livno 22, Neum 25 i Stolac 26 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Danas kiša i grmljavina

Izvor: Cafe.ba, 31.Jul.2014, 10:10

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti nestabilno i malo svježije vrijeme, sa povremenom kišom, pljuskovima i grmljavinom...Najviša dnevna temperatura od 22 do 27 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske...Ujutru i tokom prijepodneva...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.