Danas oblačno sa padavinama

Izvor: Cafe.ba, 24.Feb.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno sa padavinama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno, u većini krajeva sa kišom, na planinama sa snijegom.

Više padavina očekuje se na jugozapadu, a najmanje u istočnim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, zapadni i sjeverozapadni, na jugu jugoistočni.

Najviša temperatura vazduha biće od sedam do 15 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena, Sokolac minus dva, Foča, Višegrad, Goražde, Jajce jedan, Mrkonjić Grad, Čemerno, Han Pijesak, Bihać, Kupres, Sanski Most, Srebrenica, Tuzla dva, Ribnik, Mlječanica, Novi Grad, Prijedor, Bugojno, Zenica tri, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Drvar, Gradačac četiri, Sarajevo, Zvornik, Kneževo pet, Livno, Trebinje sedam, te Mostar i Stolac devet stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Danas oblačno sa padavinama

Izvor: Cafe.ba, 25.Feb.2015, 10:09

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti pretežno oblačno sa kišom, u višim područjima sa susnježicom i snijegom, koji će krajem dana zahvatiti i ostale krajeve...Više padavina očekuje se u zapadnim i centralnim područjima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.