Danas oblačno sa kišom, uveče snijeg

Izvor: Cafe.ba, 23.Jan.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno sa kišom, uveče snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i hladnije vrijeme sa kišom, dok će na višim planinama padati snijeg.

Najviša dnevna temperatura od tri do sedam, na jugu oko deset, a u višim krajevima do dva stepena Celzijusova, dok se tokom noći očekuje zahlađenje.

Tokom jutra i prijepodne oblačno sa kišom, na višim planinama sa snijegom, a popodne na sjeveru intenzivnija i obilnija kiša, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Srpske.

Uveče, uz zahlađenje, kiša prelazi u snijeg, prvo na sjeverozapadu u brdsko-planiskim predjelima, a tokom noći i do jutra u većini ostali krajeva, osim juga Hercegovine i nižim predjelima na istoku i sjeveroistoku, gdje će padati povremeno kiša.

Vjetar slab, popodne umjeren, sjeverni i sjeverozapadni, na jugu uglavnom slab, sjeveroistočni.

Temperatura u 7.00 časova: Bjelašnica minus tri, Sokolac jedan, Livno i Sarajevo tri, Tuzla četiri, Bijeljina, Zvornik, Bihać i Zenica pet, Banjaluka, Doboj, Prijedor i Gradiška šest, Trebinje i Mostar osam, Bileća devet i Stolac deset stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Danas kiša i snijeg

Izvor: Cafe.ba, 24.Jan.2015, 10:04

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati oblačno vrijeme sa kišom, u višim područjima sa susnježicom u snijegom...Najviša dnevna temperatura od minus jedan do pet, na jugu oko deset stepeni Celzijusovih...Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, prijepodne...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.